Post NL Pakketpunt

Wij faciliteren vanaf 16 november 2020 ook een Pakketpunt Pakketten die u op werkdagen vóór lichtingstijd  bij ons afgeeft, bezorgt Post NL binnen Nederland de volgende dag.  U kunt bij ons pakketten - voorzien van scanbare barcode - versturen en pakketten ophalen.

Wij hanteren GEEN maximaal aantal pakketten van 25 stuks dat u mag brengen, zoals wel bij veel pakketpunten het geval is.  Bij ons kunt u onbeperkt pakketten afgeven. 

Ons bedrijf Jinscom staat los van Post NL. Het enige dat wij doen is de pakketjes die wij ontvangen van Post NL uitreiken,  of pakketjes die u brengt verzenden. ( de pakketen die wij ontvangen zijn pakketen waarbij het de chaufeur niet gelukt is om die bij u af te geven of pakketten van andere pakketpunten als daar calimiteiten zijn zoals: Corona, drukte of ziekte uw pakket is daar dan geweigerd)  Wij kunnen er dan ook niks aan doen als u het er niet mee eens bent dat uw pakket bij ons geleverd is en u hierdoor extra moet reizen.

Als u vragen heeft omtrent uw pakket dan moet u bij Post NL zijn en niet bij Jinscom. Wij kunnen deze vragen NIET voor u beantwoorden.

Zodra u bij ons binnen de poorten van het terrein bent dan bent u bij ons te gast. Dat betekend dat op dat moment onze regels gelden en wij geen agressief of opvliegend gedrag toleren. Zodra dit gebeurd zullen wij u eenmalig verzoeken het pand en terrein te verlaten. Uw pakket zenden wij dan direct retour afzender!

Lichtingstijd: (de tijd dat pakketten bij ons opgehaald worden door Post NL)

MaandagTussen 17.00 uur en 18.00 uur
DinsdagTussen 17.00 uur en 18.00 uur
WoensdagTussen 17.00 uur en 18.00 uur
DonderdagTussen 17.00 uur en 18.00 uur
VrijdagTussen 17.00 uur en 18.00 uur

 

Wij krijgen iedere dag paketten van Post NL aangeleverd tussen 11.00 uur en 13.00 uur. Het kan zijn dat uw pakket op geleverd staat maar wij deze nog niet hebben. Dit gebeurd helaas wel vaker en hier kunnen wij als pakketpunt niets aan doen. Het pakket ligt dan nog in het Depot of bij een chauffeur in de bus. Als dit het geval is zullen wij u vragen om u naam en telefoonnummer achter te laten zodat wij u een seintje kunnen geven zodra uw pakket binnen is gekomen.

Onze openingstijden voor het Post NL Pakket punt +

Maandag9.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag9.00 uur tot 18.00 uur
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

 

 

 

 

© 2018 - 2021 Jinscom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel