Trakteren op school is geen tussendoortje. Dat is voor kinderen enorm belangrijk. Bestel daarom hier je voorverpakte kindertraktaties. Wisselend assortiment, lage prijzen en een heleboel goede en leuke ideeën. Bestel daarom bij ons je voorverpakte traktatie. Dan zet je ons lekker aan het werk, maar dat doen we graag voor je. In iedere trakatie zit speelgoed en snoep. In een feestelijk zakje. Alles wordt kant en klaar bij je geleverd. Het enige dat je nog hoeft te doen..... trakteren en genieten van de reacties!

 

 

Hoe kan je bij ons bestellen? Mail ons via: info@jinscom.nl de code van de traktatie of traktaties die je wilt hebben. (Deze kun je vinden in de gele ster) en het aantal dat je wilt bestellen. Samen met je adres gegevens en telefoonnummer. We nemen dan dezelfde dag nog contact met je op om alles door te spreken en eventueel veranderingen aan te brengen. 

De verzendkosten binnen NL zijn € 7.25 en BE 8.95. Je kan er ook voor kiezen om de trakatie bij ons af te halen. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

 

 

 

© 2018 - 2021 Jinscom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel