Schrijfwedstrijd:  Lekker gênant!

Jinscom en Joylen Creations organiseren samen regelmatig schrijfwedstrijden. We hebben een nieuwe schrijfwedstrijd online gezet met de titel: Lekker gênant!

Thema: Bedenk een spannend, grappig of fantasievol verhaal over jouw meest gênante moment ooit! Dit kan natuurlijk overal gebeurd zijn.

Misschien was je op een date en kreeg je ineens enorme buikkramp, Of dacht je dat je partner op een hele andere dag jarig was? Was je een uur te laat terwijl je kinderen stonden te wachten bij zwemles? Of moest je een pakketje bij een pakket punt halen dat lag te trillen op de plank? Het kan dus echt over alles gaan! Schrijf een origineel kort verhaal en vergeet niet het verhaal een eigen titel te geven. Het verhaal mag maximaal 1500 woorden bevatten.

Deadline: Dinsdag 1 November

Winnen: De jury kiest de beste verhalen voor het boek. We gaan er dus echt een of twee boeken van maken! De beste twee schrijvers krijgen het boek gratis opgestuurd. De winnaar ontvangt bovendien een cadeaubon van Jinscom ter waarde van € 50,-. De tweede winnaar ontvangt een cadeaubon van Jinscom ter waarde van € 25,-. Alle andere deelnemende schrijvers kunnen het boek voor een gereduceerd tarief aanschaffen. 

Stuur je verhaal in naar info@jinscom.nl je krijgt altijd een bevestiging terug. Tevens ontvang je ook per mail een kortingscode van €2,50 die je kan inwisselen tot 31 oktober op het gehele online assortiment van Jinscom.

Voor meer informatie neem ook eens een kijkje op Wil jij een boek schrijven? Schrijven Online helpt je op weg!

 

 

 

 

 

© 2018 - 2023 Jinscom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel