Sorteer op
 • Sexy Boy Oorkonde
  Sexy Boy Oorkonde

  Welke echte 'MOOI' Boy verdient volgens jouw deze oorkonde?

  € 14,95
 • Spiegel lieve papa
  Spiegel lieve papa

  Spiegeltje lieve papa: jij bent voor mij de man op wie ik kan bouwen en vertrouwen. Met jouw oprechte liefde, warmte en onvoorwaardelijke steun, sta je altijd achter mij. Jij bent mijn grote voorbeeld ik hou van jou.

  € 14,95
 • Spiegeltje liefste oma
  Spiegeltje liefste oma

  Spiegeltje liefste oma: U bent de vrouw die ik alles kan toevertrouwen. Altijd zorgzaam en vol levenswijsheid. Uw levenskracht en ervaring zijn mijn leidraad voor het leven. U bent degene van wie ik hou.

  € 14,95
 • Mannenklok
  Mannenklok

  Deze klok is speciaal gemaakt voor mannen. Herkenbare pictogrammen met bekende geluiden! 1 uur: tijd voor een wind(hoos), 2 uur: broodje worst 3 uur: biertje, 4 uur: voetbal op tv. En ga zo maar door.

  € 12,95 € 7,95
 • Mannenklok
  Mannenklok

  Deze klok is speciaal gemaakt voor mannen. Herkenbare pictogrammen met bekende geluiden! 1 uur: tijd voor een wind(hoos), 2 uur: broodje worst 3 uur: biertje, 4 uur: voetbal op tv. En ga zo maar door.

  € 12,95 € 7,95
 • Dartbord 4 glazen onderzetters in een doosje
  Dartbord 4 glazen onderzetters in een doosje

  Dartbord 4 glazen onderzetters in een doosje diameter van 10 cm

  € 7,95
 • SILENZIA voor stoere mannen
  SILENZIA voor stoere mannen

  Dit is een intense geur, sensueel en houtachtige alleen voor stoere mannen.

  € 14,95
 • Eau de toilette agle BIG BLACK
  Eau de toilette agle BIG BLACK

  Eau de Toilette 100ml Big Black Eagle range Real Time, is een sierlijke en houtachtige geur

  € 14,95
Sorteer op

Wat is een lekkere aftersave voor mannen?
De ideale parfum of aftersave is van verschillende factoren afhankelijk. Een parfum of aftersave kan heel persoonlijk zijn. De ene man houdt van een houtachtige, intense, sterke, fruitige, noten sandelhout  geur. Terwijl de voorkeur van een andere man ligt intens, bloemerig, kruidig, kaneel of fris kan zijn. Of wat dacht u van een frisse citrusexplosie, bloemerige scherpte, grapefruit, mandarijn, kaneel, ceder, witte muskus en notengeur?

Jinscom heeft verschillende geuren voor mannen met een sensuele houtachtige geur zowel Oosterse houtinten als Europees zoals de Sky King en een oosterse houtachtige geur zoals de Canyon. Maar ook voor klassieke en moderne geuren bent u bij ons aan het juiste adres zoals: Sport Kick en Vice of wat dacht u van een intese geur die lang ruikt zoals de Silensia en de Big Black Eagle beide zijn sierlijke geuren.
 

Welke aftersave moet ik hebben?
Een goede en lekkere aftersave laat een man zien wij hij is. Als een man lekker ruikt voelt hij zich zelfverzekerder.  Een vorm van herkenning zit vaak in parfums.  Met een lekkere geur voelt u uzelf veel zelfverzekerder, waardoor u meer kan genieten van het leven.
Jinscom helpt u daar graag bij. Wij hebben een ruim asssortiment met verschillende aftersave's /parfums speciaal voor mannen die lekker willen ruiken en zich zelfverzekerd, onweerstaanbaar, opwindend, swoel en sensueel willen voelen.

Om een goede parfum/aftersave te kiezen is het belangrijk om eerst te kijken wat voor type man u bent.

Sportieve man
Een sportieve man is een man die er buitengewoon goed uitziet. Een man die vaak voor de spiegel staat om zijn spieropbouw te checken. Een sportieve van is een man die iedere dag sport.
De perfecte geur voor dit type man is:  SPORT KICK deze  geur is  is zowel klassiek als modern, bruist van het leven en vol charme. Een heerlijke en subtiele geur.

Sportman
Een sportman is geen sportieve man, maar een man die veel sport kijkt vanaf te bank of in een stadium. Een sportman weet alles van sport en praat hier ook vaak over.
 De perfecte geur voor dit type man is:  Dit is een houtachtige geur, fruitig en fris.

Stoere man
Een stoere man heeft geen poes pas nodig, een echte stoere man staat dicht bij de basis ziet er soms lekker verwilderd uit en als en een leuke vrouw langsloopt neemt hij vanzelf een nog stoerdere pose aan om er groter uit te zien.
De perfecte geur voor dit type man is:  Big Black Eagle range Real Time, dit is een sierlijke en houtachtige geur.

De vrouwelijke man
Is ook wel een zeer oplettende en attente man. Een vrouwelijke man ziet het als u afgevallen bent of iets in het huis veranderd bent. Een vrouwelijke man is heel erg opmerkzaam. Soms wordt over deze mannen ook wel gezegd dat ze een beetje Gay overkomen.
De perfecte geur voor dit type man is:  Een echte aanrader voor de verzorgende en zelfverkerende man is SILENZIA een zeer sterke en intense geur die lang ruikt, intens sensueel en met een houtachtige tint.

Hipster
Een Hipster is een nieuwe modernere man van deze tijd, een baard te grote t-shirts die op jurken kunnen lijken en zijn lekker nonchelant. Deze mannen zijn ook erg milleubewust en staan dicht bij de natuur.
Eau de Toilette Night Canyon range Real Time 100ml Heren. Dit is is een oosterse houtachtige geur voor zowel vers, viriel en sensueel.

Bussiness man
Deze mannen zijn van vere te herkennen aan de smartphone, grote auto's. Vaak in 3 delig kostuum of een kaki broek.
De perfecte geur voor dit type man is:  Sky King dit is een houtachtige geur met fruit tinten. Heerlijke geur, een houtachtige gedurfde en elegante geur. Transparant, aromatisch en houtig.

Boy next door
Deze man wordt ook wel de ideale man genoemd, de Boy next door is goed voor zijn gezin en kinderen heeft een normale baan, gaat of en toe sporten met zijn vrienden en ziet zijn moeder regelmatig.
De perfecte geur voor dit type man is:  Vice van Axe deze geur is gebaseerd op het effect van verboden vruchten, en laat die nu net het meest gegeerd zijn onder de vrouwelijke populatie. Trakteer uw wangen op een plens Vice na het scheren voor een ongeëvenaarde onweerstaanbaarheid.

Genteleman
Deze man houdt de deur voor een vrouw open, draagt een vrouw op handen en weet van veel zaken veel af. Een genteleman is over het algemeen heel slim en goed ontwikkeld, heeft perfecte manieren en kan zich makkelijk is verschillende situataties aanpassen.
De perfecte geur voor dit type man is:  Big Black Eagle range Real Time, dit is een sierlijke en houtachtige geur. Deze geur straalt provocerende & sexy elegantie uit.

Eeuwige Jonge man
Een man die lekker nonchelant is, uren zich kan vermaken in een speeltuin met zijn kinderen en dan net zo gek meespeelt. Als zijn vrienden bij hem zijn hij ineens tien jaar jonger lijkt.
De perfecte geur voor dit type man is:  De perfecte geur voor dit type man is:  Vice van Axe deze geur is gebaseerd op het effect van verboden vruchten, en laat die nu net het meest gegeerd zijn onder de vrouwelijke populatie. Trakteer uw wangen op een plens Vice na het scheren voor een ongeëvenaarde onweerstaanbaarheid.

Mysterieuse man
Een mysterieuse man is een man die zichzelf niet helemaal openstelt. Een mysterieuze man kan u heel indringend aankijken omdat hij wel alles van u wilt weten maar zihzelf niet helemaal open stelt.
De perfecte geur voor dit type man is:  Eau de Toilette Night Canyon range Real Time 100ml Heren. Dit is is een oosterse houtachtige geur voor zowel vers, viriel en sensueel.

© 2018 - 2021 Jinscom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel