Levertijd & verzendkosten 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 

De verzendkosten zijn €6.95 voor enkele producten, prodcuten tussen de 10-20 kilo zijn € 13.90 volgens de Post NL tarieven. 

 U kunt er ook voor kiezen om et artikel bij ons af te halen. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces. De verzendkosten vervallen dan.

Bij zakelijke klanten die grotere hoeveelheden bestellen wordt gekeken naar het aantal kilo en aantal dozen dat verzend wordt. Ook speelt dan de gote van de dozen mee. Hierin worden per doos de verzendtarieven van Post Nl gehanteerd.

De levering verloopt via de postbode of pakket bezorger van Post NL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen omdat wij geen invloed hebben op de bezorging van de post. Wij versturen al onze bestellingen met een track and trace code. Die wij nadat uw bestelling bij ons verzonden wordt ook direct aan de klant doorsturen. Op die manier heeft u altijd inzicht in uw zending.

 

© 2018 - 2024 Jinstoys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel