Sorteer op
 • Toilet verkleiner kind geel
  Toilet verkleiner kind geel
  € 15,95
 • Plakspiegels kroon ( 2 setjes)
  Plakspiegels kroon ( 2 setjes)
  € 12,50
 • Badspeelgoed Badeendjes In Koker 6 Stuk
  Badspeelgoed Badeendjes In Koker 6 Stuk
  € 13,95
Sorteer op

Wat is de ideale en betrouwbaarste manier om de temperatuur van uw pasgeboren baby of kindje op te meten?

Een digitale thermometer wordt nog steeds het meeste gebruikt om de tempratuur van een baby of kindje op te meten. Met een digitale thermometer meet u de tempratuur rectaal dus in de anus. Echter zijn er wel verschillen in digitale thermometers.

Flexibele thermometer

Jinscom heeft digitale flexibele thermometers die eenvoudig in gebruik zijn en een  heel leuk design hebben waar uw kindje toch wat vrolijker van wordt.  Een aap, hond, kikker, eend. panda,  of beer. De thermometers zijn aan het uiteinde flexibel waardoor het voor uw kindje minder vervelend is. De thermometer kan namelijk een klein stukje meebuigen. Terwijl een gewone digitale thermometer dit niet kan.

Hoe weet ik of mijn kindje koorts heeft?
De digitale thermometer heeft een display waarop u de temperatuur kunt aflezen. Daarnaast geeft de thermometer ook alarmsignalen: wanneer uw kleintje koorts heeft (vanaf 37,5°C) hoort u 12 keer een korte biep, en wanneer uw kleintje een normale lichaamstemperatuur heeft hoort u 4 keer een lange biep. De thermometer schakelt automatisch uit na ongeveer 20 minuten.

© 2018 - 2021 Jinscom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel